Offroad.se
Offroad.se
Hem | Profile | Registrera | Aktiva Ämnen | Skribenter | Sök | HJÄLP
Användarnamn:
Lösenord:
Spara Lösenord
Glömt ditt Lösenord?

Användarprofil

 Bazuki Skribent Sedan: 22 August 2001 
 Bild 
Bazuki
Klicka på bilden för fullstorlek
 Kontaktinformation 
Epost Adress:   lgy915t@tninet.se 
Senaste ämnen
 
 Inga hittade...
 
 
Basics
Användarnamn:  Bazuki 
Riktigt Namn:  Fredrik Arvidsson
Land/Län:  69594 Finnerödja
Örebro
Läst regler:  Ja
Totalt antal inlägg:  959
Mer Om Mig
Bil:  I skogen: Bazuki SJ413 kort schackelvänd med Calminikit och därmed höjd ca. 2". SPOA:d 020830 vilket gorde den ungefär 4" högre än innan. Total höjning är nu alltså ungefär 6" plus den extra höjd som de större hjulen ger. Galaxie 235-75/15 Terrängdäck. Mycket bra på alla underlag utom sand och blankis där dom bara är helt OK. Stenkryparlåda och Lock Right automatisk diffspärr i bakaxeln. M90 kamouflagemålad med SAAB 99 stolar och svart Haslbeck-top.

På vägen: SAAB 9000 CS -92
Tänka sig!!! En vanligt bil...

Övriga fordon: Liket III. En trasig SJ413 Special som jag plockar delar av. Har även en Nissan 300 ZX från -84 som är "lite" rostig. Den är till salu... Har ett par motorcycklar också. En Yamaha RD 125 DX -81 (som funkar) och en Kawasaki KH 125 A2 som inte funkar (skuret vevhuslager).

Hobbies:  Terrängkörning, teknik, elektronik, Lego och lite datorer både Mac, PC, MSX och ABC.

Gillar även att läsa språk och dialekter. Har nyss läst spanska i tre terminer. Funderar på vad nästa språk ska bli... isländska, japanska, ryska, eller kanske flamländska... Det verkar luta åt ryska den här gången.

Senaste Nytt:  040412: Det har gått bagg i Bazukin... Dags att göra nåt åt det hela. Ska plocka fram alla reservdelar jag har och byta plåt och kapa loss lite rost.

030523: Sålde Gråsuggan till Kimme, så nu är den tillbaka till Småland igen...

030324: Började skolan igen! Ska bli Systemtekniker inom industriell automation när jag blir stor.

030212: Nu har Gråsuggan rullat några månader och det har börjat läcka bromsvätska nånstans eftersom jag blivit tvungen att fylla på... Dessutom är det nåt som skramlar undertill.

021119: Funderar på om jag nånsin kommer att få dit alla delar av inredningen och elsystemet som jag plockat bort från Dumbo... Jag hoppas att jag kan få snurr på eländet i helgen. Måste bara handla lite kabel och sånt först.

020912: Ska fixa distans för bakkardanen, den rasslar konstigt vid hård belastning... I övrigt verkar allt funka fint :o) (I efterhand har jag förstått att det var fördelningslådan som slog mot golvet... ;o)

020830: Bazukin är nu SPOA:d!!!
Den blev dessvärre lite för hög... Jag ska nog ta bort Calminikitet och behålla SPOA:n. Då borde den bli ganska lagom hög och kanske gå igenom besiktningen också ;o) Jag har ingen bild på den ännu, men det kommer säkert vad det lider.

Länkar 
Hemsida:  Ingen hemsida specificerad...
Coola Länkar:  http://www.extreme4x4.com 
  http://www.apple.com 

Tillbaka till föregående sida

 

Offroad.se

© 2001

Go To Top Of Page
Forums 2000